Postupujeme na majstrovstvá Slovenska v aerobiku!

7.11.2012 sa na Športovom gymnáziu v Nitre uskutočnilo krajské kolo Aerobiku chlapcov a dievčat stredných škôl. Súťaž pozostávala zo 4 kôl, v trvaní 50 minút, medzi kolami bola 10 min. prestávka. 1. hodina Port DE Brass (originálny cvičebný program, ktorý vznikol spojením klasického a moderného tanca, strečingu a posilňovania). 2. hodina Aerobik. 3. hodina Densa (tanečný aerobik). 4. hodina Zumba. Odborná porota hodnotila držanie tela, upravenosť, techniku predvedenia, presné opakovanie prvkov podľa cvičiteľa, dodržanie rytmu, umelecké predvedenie (showmanship).

Naše dievčence a Dávid Homola predviedli úžasné výkony a cez prepotené tričká, vyplavené endorfíny, menšiu únavu vydržali až do konca, čo bolo pre každú z nich osobné víťazstvo.

Úspechom pre naše GJK bolo, že Nikoleta Laurincová, Hana Švecová, Zuzana Košútová, Veronika Kostolányová, Kristína Čajková a Dávid Homola postúpili do prvej dvadsiatky. Najväčšiu radosť nám spravili Kristína Čajková a Dávid Homola, ktorí sa umiestnili v prvej desiatke a tým si zabezpečili postup do celoslovenského kola, ktoré sa uskutoční v Bratislave 6.12.2012.

Srdečne Vám blahoželám a prajem veľa športových a osobných úspechov.

Ľudmila Minárová

Fotogaléria