Školské majstrovstvá Slovenskej republiky v aerobiku

organizovalo v tomto školskom roku 6. 12. 2012 Gymnázium J. Papánka v Bratislave. Našu školu reprezentovali žiaci VII. D triedy Kristína Čajková a Dávid Homola.

Štvorhodinový aerobikový maratón pozostával zo 4 kôl. V 1. kole sa cvičil dance mix pod vedením Jany Čechvalovej, 2.kolo predcvičoval Jany Landl TAE-BO, 3.kolo patrilo Natálii Solárovej a jej energickej zumbe a posledné 4. kolo nám všetkým dala zabrať Lenka Nagyová s náročnými choreografiami streetaerobiku. Odborná porota po 3. kole vyhlásila 20 najlepších tanečníkov, ktorí tancovali v 4. kole. Naša žiačka Kristína Čajková sa umiestnila na 10. mieste a Dávid Homola získal Čestné uznanie, dostal sa medzi piatich najlepších tanečníkov z celého Slovenska.

Obom našim žiakom gratulujeme k týmto umiestneniam. Byť v prvej desiatke na Slovensku je dôkazom ich športovo-tanečného úsilia, pevnej vôle, schopností zvládnuť náročné choreografie. Aj týmto spôsobom vyslovujeme poďakovanie za vzornú reprezentáciu školy, mesta, okresu Zlaté Moravce.

Mgr. Ľ. Minárová

Fotogaléria