Mikulášsky volejbalový turnaj žiakov SŠ

Už dvanásty ročník Mikulášskeho turnaja prebehol v príjemnej atmosfére v novej telocvični nášho gymnázia na dvoch ihriskách. Počas zápasov v dvoch skupinách si svoje sily zmeralo osem družstiev. Silným súperom pre naše gymnaziálne A-družstvo boli hráči z Gymnázia Františka Švantnera z Novej Bane. V súboji o celkové prvenstvo na turnaji predviedli obe družstvá krásny volejbalový výkon, v ktorom nechýbali kvalitné volejbalové zákroky a emócie. O veľkom záujem o volejbal svedčí aj to, že naša škola dokázala postaviť tri tímy hráčov, ktoré zabojovali v jednotlivých skupinách. V úvodnom zápase si naši žiaci zmerali sily aj s tímom absolventov nášho gymnázia. Hosťujúcimi školami zo Zlatých Moraviec boli Obchodná akadémia, SOŠ obchodu a služieb a SOŠ technická. Organizačnú stránku zabezpečovali volejbalistky našej školy a zvládli to skutočne na výbornú.

Celkové poradie:

  1. miesto Gymnázium Janka Kráľa A
  2. miesto Gymnázium Františka Švantnera Nová Baňa
  3. miesto Absolventi Gymnázia Janka Kráľa
  4. miesto SOŠ obchodu a služieb

Žiaci nášho gymnázia trénujú 2 krát týždenne, v stredu pod vedením RNDr. Renáty Kunovej, PhD a v piatok pod vedením Mgr. Viery Mihalkovej.

Vianočný volejbalový turnaj žiačok a žiakov SŠ

Pred Vianocami sme s radosťou prijali pozvanie na priateľský turnaj do Novej Bane, ktorý organizovala SOŠ obchodu a služieb. Každoročne sa na tento turnaj tešíme, pretože hostiteľskí kolegovia sa vždy postarajú o pohodu a dobrú atmosféru. Niektorí hráči už turnaj absolvovali viackrát, pre niektorých to bola nová skúsenosť. Pre naše družstvá je to výborná príprava na majstrovstvá SŠ. Naším cieľom bolo nielen dobre si zahrať, ale hlavne obhájiť dosiahnuté prvenstvo v turnaji na našej škole.

Družstvo dievčat, pod vedením R. Kunovej, reprezentovali hráčky K. Rajnohová, N. Laurincová, I. Samelová, S. Juríková, R. Mrázová, A. Horná, I. Geletová. Dievčatá obsadili prvé miesto. V družstve žiakov, pod vedením Viery Mihalkovej, hrali F. Zajko, S. Meňhert, B. Kramár, M. Komorný, Ľ. Petrovič, D. Kováč, M. Rusňák, T. Kvaššay, P. Demiger. Žiaci nášho gymnázia po peknom hernom výkone získali prvé miesto.

Fotogaléria