Atletika – majstrovstvá okresu SŠ

Každý rok sa naša škola zúčastňuje majstrovstiev okresu stredných škôl v atletike. Nebolo tomu inak ani tento školský rok, kedy sme sa dňa 20.4. 2015 s plným nasadením pokúsili čo najlepšie reprezentovať našu školu.

Ako prvá sa na trať postavila Alexandra Krausková, ktorá v behu na 100 metrov získala 2. miesto. Netrvalo dlho a hneď k prvej medaile pribúdali ďalšie. Na druhom mieste sa umiestnila i Katarína Halúzová v behu na 200 metrov a Miriam Švecová na trati dlhej 1500 metrov. Striebrom nás potešila i Veronika Pondelová, ktorá ako jediná svoju medailu vybojovala skokom do diaľky. Bronzovú medailu na 400 metrovej trati si odniesla žiačka Hana Herdová a na 800 metrov dlhej trati vybojoval tretie miesto Kristián Kováč. Ako jediná získala rovno dve bronzové medaily žiačka Ivica Sámelová. Kúsok šťastia chýbal Nikolete Laurincovej, Adel Katrincovej, Dominike Bielikovej, Matúšovi Rusňákovi, Dávidovi Ševcemu a Adamovi Klikáčovi.

Všetkým nám tento atletický deň spríjemnilo krásne počasie a atmosféra, ktorú sme si vytvorili povzbudzovaním sa navzájom. Pri každej disciplíne peknými slovami „Do toho!“ povzbudzovala i p.p. Janka Stopperová, ktorá nás všetkých odmenila jednotkami z telesnej výchovy. Všetci reprezentanti sa tešíme na budúci školský rok, kedy sa posnažíme získať zlatú medailu, ktorá nám tohto roku ušla o vlások.

Katarína Halúzová, III.A

Fotogaléria