Krajské kolo vo volejbale žiakov stredných škôl

Ako v posledných rokoch, tak aj v tento sa v priestoroch našej telocvične odohrávalo Krajské kolo vo volejbale žiakov stredných škôl. Konalo sa 21.4.2015 a ako by to vyzeralo, keby chýbali reprezentanti z našej školy. „Miesto“ v tomto turnaji sme si vybojovali na okresnom kole, kde sme obsadili prvé miesto bez straty jediného setu.

Krajské kolo sme odštartovali proti reprezentantom z Nitry, s ktorými sme nakoniec prehrali 2:0. Avšak, táto prehra nás nezastavila a o víťazstvo sme bojovali naďalej. Ďalšími súpermi, ktorí chceli vyhrať rovnako ako my, boli volejbalisti z Komárna. Po ukončení zápasu sme z ihriska odchádzali s úžasným pocitom, vyhrali sme. Vedeli sme, že kvôli prvej prehre prvé miesto už obsadiť nemôžeme, ale boli sme odhodlaní do posledného zápasu bojovať aspoň o to druhé. Výhra nad Komárnom nás dostatočne povzbudila a vedeli sme, že od striebornej medaile nás delia už len reprezentanti z Levíc a Šurian. Po výhre nad Šuranmi a po kontumačne vyhranom zápase s Levicami sme hrdo obsadili krásne druhé miesto.

O zaslúžené druhé miesto sme bojovali až do posledného servisu a veľká vďaka patrí aj Mgr. Viere Mihalkovej, ktorá nás starostlivo a zodpovedne pripravovala na tento výnimočný deň.

Tomáš Kvaššay, III.B

Fotogaléria