Volejbalové turnaje pri príležitosti Dňa študentstva 18.11.2014

Deň študentstva každoročne neoslavujeme len dňom voľna, tento deň je aj volejbalovým sviatkom na našej škole.

Dievčenský turnaj pritiahne pozornosť širokého osadenstva každý rok. Aj na tohtoročnom to bolo tak, lebo sa zišlo 6 dievčenských družstiev: z Gymnázia Františka Švantnera v Novej Bani 1 družstvo, zo SOŠ obchodu a služieb v Novej Bani 1 družstvo, z OA Zlaté Moravce 1 družstvo a z Reedukačného centra v Zlatých Moravciach 1 družstvo. Hostitelia vytiahli svoje tromfy v 2 družstvách.

Hralo sa na 2 skupiny, najlepší zo skupín boli v semifinále s druhými z druhej skupiny. Turnaj vyhrali dievčatá z nášho 1. družstva, ktoré porazili vo finále Gymnázium Františka Švantnera. Hráčky nášho B tímu skončili na štvrtom mieste. Rozhodcovia ale aj organizátori boli tiež žiaci nášho gymnázia. Chalanom sa chceme poďakovať za pomoc pri turnaji, boli všestrannou oporou hlavných organizátorov.

Turnaj bol príjemným spestrením typického týždňa pre všetkých organizátorov, hráčov a hostí. Hlavné usporiadateľky turnaja boli: Mgr. Viera Mihalková, Mgr. Janka Stopperová.

Našu školu reprezentovali: Nikoleta Laurincová, Soňa Juríková, Monika Mrázová, Zuzana Košútová, Dominika Bieliková, Michaela Solčianska, Dominika Ihradská, Ivica Sámelová, Hana Ňurciková, Hana Zachariášová, Veronika Pondelová, Adela Katrincová, Anna Molnárová, Alexandra Némová.

Gratulujeme a želáme ďalšie športové úspechy.

Volejbalová senzácia pokračovala aj v piatok, 21. 11. 2014, lebo sa študenti stretli s profesormi v športovej aréne. Šiesti statoční z radov pedagogického zboru zviedli volejbalové ťaženie proti hráčom našich A-tímov. Aby mali profesori akú-takú šancu na víťazstvo, tak mali posily aj z našich radov. Profesori ponúknutú šancu využili a turnaj vyhrali. Vďaka patrí vedeniu školy a všetkým profesorom a študentom, ktorí vytvorili neopakovateľnú atmosféru športového dňa. Tím profesorov tvorili: RNDr. R. Kunová, PhD., Mgr. Ľ. Debnár, Mgr. V. Mihalková, Mgr. J. Stopperová, Mgr. I. Haveta, PaedDr. I. Meňhart.

Text: Ľuboš Petrovič, VIII.D

Foto: Mgr. J. Stopperová

Fotogaléria