Hurá do vody!

Študenti II.A a II.B triedy sa zúčastnili plaveckého kurzu v dňoch od 5. 6. – 9. 6. 2017 v areáli kúpaliska VADAŠ v Štúrove.

Počasie nám prialo takmer po celý týždeň, až na stredu, kedy sa trošku schladilo. Preto sme tento deň navštívili Ostrihomskú baziliku, kde sme si pozreli klenotnicu a tí odvážnejší aj kupolu. Počas výcviku sme mali možnosť zdokonaliť naše plavecké schopnosti pod vedením profesorov: Mgr. Igora Havetu, Mgr. Petra Černa, PaedDr. Anny Havetovej, Mgr. Jozefíny Kováčovej a RNDr. Moniky Gálikovej. Voľné chvíle sme trávili spolu, či už hraním rôznych loptových hier alebo nekonečnými rozhovormi. Plynul deň za dňom a zrazu sme zistili, že nadišiel piatok – čas odchodu. Nikomu sa nechcelo. Nikto z nás nechcel opustiť miesto, kde sme zažili kopu zábavy. Miesto, kde sme boli po celý čas spolu. Bol to čas, ktorý sme si všetci veľmi vážili.

Zažili sme spoločných nezabudnuteľných päť dní, z ktorých sme si odniesli krásne spomienky na celý život. Vďaka patrí dozoru profesorov, ich pevným nervom, ktoré s nami mali, ako aj ich porozumeniu a každodennému pochopeniu.

Ďakujeme.

Spracovala Dominika Kramárová

Fotogaléria