Tradičný medzitriedny volejbalový turnaj

V stredu prebiehal na našej škole Medzitriedny volejbalový turnaj. Aj napriek tomu, že nie všetky triedy našli odvahu zmerať si svoje sily a volejbalovú techniku s inými spolužiakmi, alebo len prekonať vlastnú lenivosť, odtrhnúť sa od mobilu, či nebáť sa toho, že sa trochu zapotí, prebiehal turnaj v príjemnej športovej atmosfére. Na výkony našich gymnazistov sa prišli pozrieť viacerí bývalí volejbalisti gymnázia a neostalo len pri pozeraní. Pomohli pri pískaní zápasov, zapisovaní a niektorí z nich vypomohli aj na ihrisku, ak niektorej triede chýbal hráč. Bolo vidieť, že vzťah k volejbalu a k našej škole stále pretrváva a patrí im skutočné poďakovanie.

Počas turnaja súperili žiaci 5 tried a spoločne odohrali 10 zápasov v hernom systéme každý s každým. Keďže sa hra prebiehala súčasne na dvoch ihriskách, hralo sa takmer nepretržite, s minimálnym časom na oddych. Občerstvenie a minerálky boli pre hráčov zabezpečené z projektu Prevencia kriminality.

Turnaja sa zúčastnili aj tohtoroční maturanti zo IV.B, hrali s radosťou a chuťou. Víťazstvo si nakoniec odniesli hráči z III.A triedy, odmenení nielen sladkou odmenou, ale aj čokoládovou medailou.

Tých, ktorým sa volejbal zapáčil, pozývame na plážový volejbalový turnaj (dvojice) na beachových ihriskách 15 júla 2017. Príďte si zašportovať , preveriť svoje volejbalové schopnosti a získať nových priateľov.

Fotogaléria