Ideme na majstrovstvá Slovenska!

Krajské kolo aerobiku sa konalo 3. novembra 2017 v Nitre. Štyri hodiny aerobikového maratónu dali všetkým zúčastneným riadne zabrať. Predcvičovateľky nikoho nešetrili, a tak po 1. hodine aerobiku nasledovala hodina zumby. Ďalšia hodina maratónu bola na kondíciu najťažšia, lebo posilňovačky nemali konca kraja. Posledná, finálová hodina, sa niesla v aerobikovom rytme.

Našu školu reprezentovali žiačky Hanka Krausová, Adriana Chrenová, Lívia Furdová, Viktória Hochreiterová, Barbora Minárová, Sabina Barcíková, Jana Dudášová, Angelika Obertová, Naďa Tonková, Daniela Kmeťová a Viktória Dubcová. Vo finálovej hodine aerobiku sa rozhodovalo medzi dvadsiatimi najlepšími, kde naša škola mala dve favoritky: Adrianu Chrenovú a Viktóriu Dubcovú. Nakoniec porota rozhodla a vybrala 10 najlepších dievčat, ktoré postupujú na Majstrovstvá SR. Ideme aj my! Naša šikovná Viktória Dubcová je medzi desiatimi najlepšími stredoškolákmi Nitrianskeho kraja a ide na majstovstvá Slovenska. Držíme jej palce!

Všetkým dievčatám ďakujem za krásnu reprezentáciu, za to, že to nevzdali, aj keď miestami siahli na dno svojich síl a vydržali celé 4 hodiny cvičiť v tempe aj v rytme predcvičovateliek.

Fotogaléria