Deviaty gymnaziálny ples

Deviate pokračovanie tradície, ktorá je určená pre študentov nášho Gymnázia, pre ľudí s chuťou zabaviť na úrovni a stráviť príjemný večer v kruhu svojich spolužiakov či priateľov z iných tried.

Nastal dlho očakávaný čas nášho študentského plesu – 15. február. Tanec, hudba a dobrá nálada sprevádzali Gymnaziálny ples aj tento rok. Podujatie organizovala Žiacka školská rada s vedením školy. Množstvo vyobliekaných mladých ľudí si ani tento rok nenechalo ujsť tento ročník. O skvelú hudbu sa postaral DJ Jajo. Ples otvorila trieda IV.A s Viedenským valčíkom, ktorý pojali moderne. Potom nás DJ všetkých vyzval do tanca. Najprv nesmelo, ale postupne sme sa čoraz častejšie ocitali na parkete. Zábava bola skvelá, len miestami sa prerušila kvôli krátkym prestávkam, pri ktorých sme sa mohli občerstviť slaným či sladkým a mali čas na rozhovory.

Oživením a ozvláštnením celého plesu bol SmileBox, kde sa účastníci mohli odfotiť a vytvoriť si zaujímavé a veselé zábery, ktoré dostali hneď vytlačené. Tohtoročnou novinkou bola voľba kráľa a kráľovny plesu, ktorými sa stali Marián Milan a Natália Melišková, obaja zo IV.A.

A potom sme už len tancovali a tancovali... Každý sa zabával na rozmanitú hudbu od modernej až po tie staršie hitovky, slaďáky aj rýchlejšie skladby. O 23. hodine sa náš ples skončil a dosýta vytancovaní sme sa pobrali domov.

Škoda, že je už po plese, veď sme sa nielen výborne zabavili, ale aj sme zlepšili vzťahy medzi sebou, odreagovali sa od každodenných trápení a prežili neobyčajné chvíle, na ktoré sa len ťažko bude dať zabudnúť. My sa už teraz tešíme na ďalší rok, na nové zvláštne, jedinečné a neopakovateľné zážitky, ktoré sa nám budú víriť hlavou ešte mnoho nasledujúcich dní.

Autor: Žiacka školská rada

Fotogaléria